Over mij

Even kennismaken

Mijn naam is Ellen van As en ik ben opgeleid tot zowel hypnotherapeut als integraal psychosociaal therapeut. Ook ben ik sinds 2017 PDS therapeut en sinds 2018 EMDR master practitioner. Mijn oorspronkelijke achtergrond is commercieel, administratief en HR gericht. In de afgelopen 20 jaar heb ik in diverse leidinggevende en HR functies gewerkt in zowel de commerciële sector als in de jeugdhulpverlening.

Wat je van mij mag verwachten is dat ik je begeleid in jouw persoonlijke zoektocht naar een gelukkiger, meer ontspannen leven, vrij van belemmerende overtuigingen, angsten en in contact met je eigen innerlijk hulpbronnen. Met respect voor wie je bent en wat jou tot nu toe heeft gevormd. Hierbij zet ik verschillende technieken en methoden in. Denk hierbij aan het werken met deelpersoonlijkheden, regressie (innerlijk kindwerk), visualisaties, EMDR, Sociaal Panorama en cognitieve gedragstherapie.

Tijdens een intakegesprek leren we elkaar kennen en voel je, al dan niet, de bekende klik die essentieel is voor het slagen van jouw persoonlijke traject.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!