Tarief en vergoeding

Tarief

Het vaste tarief per consult bedraagt € 105,00. Een consult duurt gemiddeld 5 kwartier. Na elke sessie ontvang je een betaallink. De rekening ten behoeve van je ziektekostenverzekering ontvang je per mail (betaling binnen 14 dagen).

Liever eerst vrijblijvend kennismaken?

Dat kan uiteraard. Zonder kosten kennismaken in een gesprek van circa twintig minuten kun je afspreken door te bellen of te mailen. Je bent van harte welkom.

Intakegesprek en vervolgafspraken

Tijdens het intakegesprek informeer ik naar je hulpvraag en wat je wilt bereiken. Wat het aantal vervolgsessies betreft; sommige mensen zijn met 3 of 4 sessies al geholpen en als je hulpvraag wat complexer is reken dan op 6 tot 10 sessies. In het intakegesprek maak ik een inschatting van de duur van het traject.

Vergoeding

Als je aanvullend bent verzekerd vergoeden veel ziektekostenverzekeraars gedeeltelijk de kosten van mijn sessies. Informeer altijd bij je eigen verzekeraar wat de exacte vergoeding is; http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie#vergoedingen

Annulering van afspraken

Er kan altijd iets tussenkomen dus annuleren is natuurlijk mogelijk; stuur me een whatsapp bericht, email of spreek de voicemail in. Doe dit minimaal 48 uur van te voren. Als je binnen 48 uur de afspraak afzegt of niet op de afspraak verschijnt breng ik de volledige kosten van de sessie (105,00 euro) in rekening.

De put bij Vianen met in de verte de brug over de A2 (foto gemaakt door Martin Hendericks)
Geverifieerd door MonsterInsights