Kosten en vergoedingen

Kosten

Hypnotherapie en EMDR; De kosten van een individueel consult (intake of vervolgafspraak) zijn € 95,00. Een consult duurt 1 tot maximaal 1,5 uur.

Hypnose; een sessie klassieke hypnose is opgebouwd uit een online (of telefonische) intake (15-30 minuten) en een korte, krachtige hypnose sessie (maximaal 30 minuten). De totale kosten bedragen € 95,00. Meestal is 1 sessie voldoende.

Na elke sessie ontvang je de rekening per mail (betaling binnen 14 dagen).

Liever eerst vrijblijvend kennismaken?

Dat kan. Een gratis kennismakingsgesprek van twintig minuten kun je afspreken door te bellen of te mailen. Je bent van harte welkom.

Intakegesprek en vervolgafspraken

Tijdens het intakegesprek informeer ik naar je achtergrond, je hulpvraag en wat je wilt bereiken. Het aantal vervolgsessies is afhankelijk van je hulpvraag en het verloop van het traject. Gemiddeld duurt een traject 4 tot 6 sessies.

Vergoeding

Als je aanvullend bent verzekerd vergoeden de meeste ziektekostenverzekeraars hypnotherapie en EMDR geheel of gedeeltelijk. Informeer altijd bij je eigen ziektekostenverzekeraar wat de exacte vergoeding is;

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie#vergoedingen

Vermeld indien nodig daarbij de volgende gegevens van de praktijk;

  • Soort consult: hypnotherapie (prestatiecode 24501)
  • AGB-code zorgverlener: 90102586
  • AGB-code onderneming: 90062019

Annulering van afspraken

Er kan altijd iets tussenkomen dus annuleren is natuurlijk mogelijk; graag telefonisch (spreek een bericht in op de voicemail) en minimaal 48 uur van te voren. Als je binnen 48 uur de afspraak afzegt of niet op de afspraak komt wordt het hele gedrag van de sessie (95,00 euro) in rekening gebracht.

De put bij Vianen met in de verte de brug over de A2 (foto gemaakt door Martin Hendericks)