Contact

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of intake? Of alleen vrijblijvend eerst wat meer informatie ontvangen? Vul dan het onderstaande contact formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van me. In principe maak ik altijd eerst een telefonische afspraak met je om alvast kort te bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen. En er is dan natuurlijk ook ruimte voor vragen van jouw kant.

Voel je ook vrij om direct contact op te nemen door me te bellen. Dat kan via 06-21363665. We bespreken kort jouw hulpvraag en ik kan dan aangeven of je bij mij aan het goede adres bent. Tref je mijn voicemail (en die kans is groot) laat dan je bericht en telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Openingstijden praktijk:

 • Maandag 11.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag 11.00 – 18.00 uur
 • Woensdag gesloten
 • Donderdag 11.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag 11.00 – 18.00 uur

Contactformulier

Wat je hieronder invult wordt alleen gebruikt om het bericht bij mij af te leveren en mij te informeren of een vraag te stellen. Geen reactie binnen 24 uur? Check dan eerst even je spam-folder! Het bericht zelf wordt na 1 week door mij verwijderd ivm jouw privacy.

  Bereikbaarheid

  De praktijk is gevestigd op de Achterstraat 20, 4132 VD te Vianen. De praktijkruimte is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel.

  Als je met de auto komt kun je gratis parkeren in de binnenstad met een blauwe parkeerschijf (1,5 uur) of net buiten de binnenstad op P3 (circa 6 minuten lopen, onderaan de Zomerdijk).

  Kom je met het openbaar vervoer is het vanaf de halte Lekbrug circa 15 minuten lopen naar de praktijk.

   

  Geverifieerd door MonsterInsights