Corona – de praktijk

Nu corona opeens onderwerp van elk gesprek is ook hier even aandacht voor dit onderwerp. Op dit moment ben ik (gelukkig) helemaal gezond en ik hoop natuurlijk van harte dat jij dat ook bent.

Uiteraard hou ik alleen consult als ik me fit voel. Als ik kuch, snotter of koorts heb, zeg ik onze afspraak af en maken we een nieuwe afspraak op een later moment. Ik schud geen handen, maar zeg iets in de trant van: “Kom binnen en wees welkom.” Als ik toch hoest of nies, doe ik dat in mijn elleboog. Ik schenk alleen water in een wegwerpbekertje (dus even geen koffie of thee). Ook hou ik vanzelfsprekend minimaal 1,5 meter afstand.  

Op het toilet en in de praktijkruimte staat zeep en er hangt een dispenser met wegwerp-handdoekjes.

In de praktijk zijn tissues beschikbaar. Ik reinig na elk consult de deurklinken. Ik volg de adviezen van het RIVM op.

Wat ik jou wil vragen:

Als je hoest, snottert of koorts hebt, laat het consult dan niet doorgaan maar meld je af, ook graag als je twijfelt. Zodra het mogelijk is maken we een nieuwe afspraak. Ook als je op het laatste moment afbelt omdat je je zorgen maakt is dit geen enkel probleem. Moet je toch ineens niezen of hoesten, doe dit dan in je elleboog. Volg de adviezen van het RIVM op.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Laat corona je er niet van weerhouden om hulp te zoeken. Ik wens je gezondheid en een stevige weerstand toe!