Contact

Op dit moment (mei 2022) is de wachtlijst zo lang dat ik heb besloten even geen nieuwe cliënten aan te nemen. Graag verwijs ik u naar de website van de Nederlandse beroepsvereniging van hypnotherapeuten of de Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland voor het vinden van een gekwalificeerde therapeut bij u in de buurt. 

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of intake? Of alleen vrijblijvend eerst wat meer informatie ontvangen? Vul dan het onderstaande contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk (binnen 1 werkdag) contact met je op. We bespreken dan kort wat ik voor je zou kunnen betekenen en er is uiteraard ruimte voor vragen van jouw kant. 

Voel je ook vrij om direct contact op te nemen door me te bellen. Dat kan via 06-21363665. We bespreken kort jouw hulpvraag en ik kan dan aangeven of je bij mij aan het goede adres bent. Tref je mijn voicemail (en die kans is groot) laat dan je bericht en telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Openingstijden praktijk:

 • Maandag 9.30 – 18.00 uur
 • Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
 • Woensdag gesloten
 • Donderdag 13.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag 9.30 – 16.00 uur

Contactformulier

  Bereikbaarheid

  De praktijk is gevestigd in Zorgcentrum ‘de gezonde buurt‘, Achterstraat 20,   4132 VD te Vianen. Als je met de auto komt kun je parkeren in de binnenstad met een parkeerschijf (1,5 uur) of op minder dan 10 minuten loopafstand op P1, P2 of P3 (onderaan de Zomerdijk).

  In het zorgcentrum bevinden zich ook:

  Buurtzorg (wijkverpleging)

  Diëtiste Marleen van Valkenhoef

  Holistische massagetherapie Astrid van der Zeijden

  Schotse hooglanders in de plas Middelwaard Vianen (foto gemaakt door Martin Hendericks)